Koken & bakken

Of je net je culinaire reis begint of al een stapje verder bent in de keuken; na deze lessenserie koken ga je naar huis met een schat aan kookkennis en een bundel van alle recepten om thuis te herhalen! Het beste deel? Je mag alles opeten!

Wat kun je verwachten?

  • Basistechnieken in zowel bakken als koken, zoals het perfect snijden van groenten en het veilig en effectief gebruiken van keukentools.

  • Kook in onze gloednieuwe keuken.

  • Duik in verschillende wereldkeukens: van de pittige smaken uit Azië tot hartige mediterrane gerechten en alles daartussenin.

  • Maak kennis met unieke ingrediënten, authentieke bereidingswijzen en fascinerende eetculturen.

Meld je vóór woensdag 20 november aan via het aanmeldformulier. Let op: voor sommige activiteiten is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Data

22 nov, 29 nov, 6 dec, 13 dec

Tijden

Vrijdag om 14:30 uur, vier weken lang